Europa Conference League

Προπόνηση σε… λευκό τοπίο με Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε σήμερα στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την προετοιμασία του για την Γάνδη, δουλεύοντας στην τακτική σε άμυνα αλλά και επίθεση.

O ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την πρώτη αναμέτρηση με τη Γάνδη, όπου καλείται να παρουσιαστεί έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση του Europa Conference League.

Έτσι λοιπόν και παρά την χιονόπτωση στην Νέα Μεσημβρία, με αποτέλεσμα στο προπονητικό κέντρο του «δικέφαλου του Βορρά» να είναι όλα… άσπρα, έγινε προπόνηση και σήμερα (08/03).

Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, έτσι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα.

Την Τετάρτη (09/03) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11 το πρωί ξανά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 14:30, στο γήπεδο της Τούμπας θ’ ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου ενώ τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x